Slide background

Garant udlejning

Maskiner og værktøj til alle

Brug for materialestyring2018-11-09T12:40:40+00:00

BRUG FOR MATERIELSTYRING?

Få styr på dit materiel – Det betaler sig!

Instrumenter, værktøj og materiel har det med at gå til, blive forlagt eller bare forsvinde. Det koster både tid og penge at lokalisere sine ting eller købe nyt og i værste tilfælde skaber det omkostningsfulde forsinkelser på projekter.

Med et godt materielstyringssystem får du styr på dit materiel. Alle indkøb og udllån af udstyr registreres i en fælles database, således at der altid er fuldt overblik over hvilket materiel, der er tilgængeligt og hvor det befinder sig. Systemet hjælper desuden med at holde styr på serviceintervaller. Intervallerne indtastes i SmartHire og når materiel skal serviceres markeres dette i systemet, der derefter fjerner materiellet fra listen af tilgængeligt udstyr.

Med overblik over hvilket værktøj, der anvendes på hvilke projekter, er det nemt at fakturere for materialeforbrug, både internt og eksternt, og derved få et klart overblik over virksomhedens omkostninger. Månedlige rapporter med brugsstatistik og udlånsmønstre giver fuld overblik over det samlede forbrug og gør det nemt at optimere maskinparken.

Det koster mere end du tror, at lade være

I de fleste organisationer findes tre kategorier af materiel:

  • Indlejet (10%): De fleste har godt styr på denne del, der som regel registreres i bogholderiet.
  • Fællesmateriel (30%): Fællesmateriel indkøbes centralt, men er ofte spredt på flere lokationer uden at nogle har overblik over dette.
  • Personligt materiel (60%): Personlig materiel udgør langt den største pulje. Materiellet indkøbes af den enkelte medarbejder og der er derfor sjældent overblik over mængden eller hvor udstyret befinder sig.

60-90 % af virksomheders materiel er uden styring og udgør således et større problem end de fleste er klar over. Ved at skabe overblik over materiellet og dedikere et ansvar for alt materiel, også det fælles og personlige, er det muligt at skabe en adfærdsændring, hvor alle tager et øget ansvar. Derved spares både tid og penge og et dagligt irritationselement fjernes, hvilket som en ekstra bonus skaber en større medarbejdertilfredshed.

Download brochuren eller kontakt os for mere information.

Home » Brug for materialestyring