Skip to main content
GARANT UDLEJNING
MASKINER OG VÆRKTØJ TIL ALLE

BYGGERI & ANLÆG


MATERIEL MÅLRETTET SEKTOREN FOR BYGGERI & ANLÆG

Byggeri- og anlægssektoren er alsidig og har derfor behov for et stort og blandet udvalg af materiel, lige fra skiltning, afspæring og eludstyr over betonhammere, rundsave og skruemaskiner til containere og lifte.

Vi har samlet alt det du, som entreprenør, skal bruge.

Og vi kan blandt andet tilbyde et stort udvalg af håndværktøj og grøntmateriel.

UDVALGTE PRODUKTER

 • Flexmover

  Flexmover Mark I er næste generation mekaniske transportvogn til håndtering af tunge gipsplader og andet byggemateriel. Både hvad angår kvalitet og pris. Vognen er CE-mærket til mekanisk skub og træk.

 • Bomlifte el/diesel

  Den smalle bredde på 1,5 m. gør det muligt at komme ind mange steder. Samtidigt gør den kompakte størrelse denne lift ideel, hvor gulvpladsen er begrænset. Dækkene er sværtefri, hvilket gør den ideel til industriel vedligeholdelse både indendørs og udendørs. Den fantastiske evne til at rotere gør det let og kontrollere den perfekte placering let og enkelt.

  • Bomlift 17,2 m. med knæk. el/Diesel
  • Bomlift 21 m. med knæk. el/Diesel
 • KAPSAV

  Robust, pålidelig, let og kraftfuld. Husqvarna K 970 er det ultimative valg, når du har brug for en allround kapsav, der kan arbejde under de mest vanskelige forhold, modstå hårdføre vejrforhold og bruge forskellige typer brændstof. Den er specielt velegnet til vejarbejde, når den bruges med KV 970-vognen, så du kan koncentrere dig 100% om skæreopgaven. Den semi-automatiske SmartTension minimerer risikoen for over/understramning.

 • BOREHAMMER

  Denne borehammer er Boschs stærkeste værktøj i kategorien med SDS-max borehamre med ledning og Vibration Control. Den har en motor i topkvalitet, der giver den ultimative ydelse ved SDS max arbejdsopgaver. Borehammerens kraftige motor muliggør en slagenergi på imponerende 19 J, hvilket er perfekt til hårdt mejselarbejde. Den er også designet med henblik på en lang standtid ved hjælp af ekstremt robuste metalkomponenter. Dette værktøj er beregnet til at bore huller på op til 52 mm i diameter samt udføre hårdt mejselarbejde i beton og sten

 • automatisk fliseskærerobot

  Cut’n Move er en mobil fliseskærerobot, der er indbygget i en lukket standard trailer, som kan trækkes af almindelige person- eller varebiler. Cut’n Move er i stand til at overtage det slidsomme arbejde med fliseskæring direkte på byggepladsen via en simpel iPad-app. Robotskæremaskinen kan skære i de fleste emner. Fliser af cement, beton, keramik, granit, marmor, mursten, mv. går som en leg, når diamantskæreskiven arbejder sig gennem emnet.

  besøg vores onlineshop