Skip to main content
GARANT UDLEJNING
MASKINER OG VÆRKTØJ TIL ALLE

HER KAN DU OPRETTE DIG SOM BRUGER:


  Vi skal bruge dine oplysninger til at oprette dig som ny kunde i Garant Udlejning. Vi beholder dine oplysninger i to år, eller indtil du trækker dit samtykke tilbage. Din mail-adresse vil der IKKE bliver sendt noget marketing- eller salgsmateriale ud. Vi bruger udelukkende dine oplysninger som log-in oplysninger.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på: 43 63 03 06

  Ønsker du at afmelde dig som kunde kontakt: Garant@garant.dk


  HVEM ER GARANT UDLEJNING?


  Den faglige håndværkers udlejer siden 1993
  Garant Udlejning har lejet værktøj og maskiner ud siden 1993. Helt fra start har vores fokus været den faglige håndværker og installatør – derfor finder du ikke en dansk udlejningsvirksomhed med et bredere sortiment målrettet elektrikere og VVS-branchen.

  Specialværktøj når du skal bruge det
  Garant Udlejning har specialiseret sig i dyrt specialgrej, som bruges i kortere perioder. Derfor har vi gjort det til vores mission at kunne levere værktøjet, hvor du står, når du skal bruge det. Det betyder, at du i Storkøbenhavn, Odense og udvalgte lokationer kan få leveret alt specialværktøj på en time. Resten af landet leverer vi fra dag-til-dag.

  Faguddannet personale
  Vores personale består af dygtige håndværkere – derfor er de altid klar til at vejlede dig om det rigtige valg af maskiner og værktøjer, så du får løst din opgave hurtigt og effektivt. Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores butikker i Glostrup og Odense. Skal det gå stærkt kan du downloade vores app og booke direkte, hvor du står på få minutter, så snart du er oprettet som kunde i vores system.

  Garant Udlejnings mål er at skabe en mere produktiv hverdag for håndværkeren.
  Det gør vi ved at sørge for, at han bliver på arbejdspladsen. Det kan han til dels gøre, fordi vi sørger for transport af værktøj ud til byggepladsen, men også fordi vi sammen med vores søstervirksomhed NetHire gør det muligt for virksomheder at få bedre styr på deres værktøj, købe mindre ind og leje, når det kan betale sig.

  Danske håndværkere er nogle af de dygtigste faglærte mennesker i hele verden. Derfor er det et tab, hver eneste gang de forlader arbejdspladsen for at agere chauffører. Det er de simpelthen både for dyre og for dygtige til. Samtidig skal håndværkeren køre op imod dobbelt så langt for både at hente og bringe lejeværktøj tilbage til pladsen, som en chauffør, der i forvejen er i nærheden af udlejeren. Derfor samarbejder vi for eksempel med Mover, en socialt engageret virksomhed, der blandt andet giver flygtninge og indvandrere en vej ind på det danske arbejdsmarked som chauffører.

  Du kan altid få fat i os
  Du har sjældent et 08.00-16.00-job, og du har brug for samarbejdspartnere, der forstår dette. Derfor står vi til rådighed 24/7 hele året rundt via vores vagttelefon på 4363 0306, der er bemandet af vores erfarne udlejere. Du har her mulighed for at få hjælp, hvis du oplever problemer med det lejede materiel eller har et akut behov.

  Hvad går det her ud på?
  Du kan være med på to måder. Enten benytter du dig af Garant og Censeas samarbejdsaftale og booker materiel og værktøj gennem vores Garant-app, hvis du står og mangler noget specifikt udstyr til en opgave. Vi har et bredt udvalg af specielværktøj og maskiner, og du kan se vores udvalg her:

  Se vores kataloger her:
  El & Teknik
  VVS
  Entreprenører

  Eller også kan det være, at du har noget værktøj eller materiel, som samler støv på dine hylder. Hvorfor så ikke leje det ud til andre? Du skal selvfølgelig kun vælge at udleje det materiel og udstyr som du sjældent bruger, men måske du på et tidspunkt har købt et bestemt stykke værktøj til en bestemt opgave, og nu bruger du det ikke rigtig mere. Her kan du med fordel overveje at lade Garant udleje det for dig. Guleroden er, at hver gang dit udstyr bliver udlejet via Garant, så modtager du en del af lejeprisen som materielejer, samt at du ikke selv skal sørge for eventuelle certificeringer, forsikringer og vedligeholdelse.

  Hvorfor skal jeg leje mit eget materiel?
  Det koster ikke penge for dig at stille dit værktøj til rådighed for udlejning, men skal du selv bruge dit eget udstyr på et tidspunkt, ja så skal du leje det på samme vilkår som andre kunder. Det skyldes udgifter til servicering, rengøring, forsikring og pleje. Du betaler naturligvis ikke en fuld leje, da du selv er ejer af udstyret. Du kan naturligvis til enhver tid vælge at trække dig ud af samarbejdet med Garant Udlejning, hvis du ikke vil leje det ud mere.

  Hvem kan leje mit udstyr og materiel?
  Garant Udlejning er søsterselskab med NetHire og er en del af Danmarks professionelle værktøjssky. Det betyder, at dit værktøj ikke kun bliver eksponeret for Garants kunder, men at dit værktøj bliver eksponeret for håndværkere og installatører i hele landet, som kan leje, få det leveret og afhentet direkte på byggepladsen. Blandt andet er Solar Danmark, Johannes Fog, Brødrene Dahl med flere med i værktøjsskyen. Målgruppen er således installatør- entreprenør- og byggevirksomheder, og vi rammer +50.000 slutbrugere. Der er altså tale om et forholdsvis stort udstillingsvindue, hvis du vælger at udleje dit eget udstyr/materiel gennem Garant Udlejning.

  Hvad hvis mit værktøj/udstyr går i stykker, når det er udlejet?
  Når dit værktøj lejes ud gennem Garant, tager vi os af alt papirarbejdet og sørger for at grejet altid spiller. Det betyder, at dit værktøj altid er dækket af forsikring og lejebetingelser, og at vi sikrer dig, hvis noget skulle gå galt. Stiller du dit værktøj til rådighed for udlejning hos Garant, tager vi os desuden af servicering og kalibrering af dit værktøj og sørger for, at det bliver håndteret korrekt. Skulle uheldet være ude, og værktøjet går i stykker eller bliver stjålet, tager vi også af sagerne og håndterer eventuelle forsikringssager på vegne af dig.

  Hvordan kan jeg leje?
  Først skal du oprettes som bruger. Kom i gang via Censeas intromail eller klik ind på Censea netværksside (du må lige skrive jeres egen URL, Cristine). Herefter vil der være et link til Garant Udlejning, hvor du bliver bedt om at oprette dig som bruger. Når du har indtastet dine oplysninger, vil du inden for et par timer modtage en mail med dit brugernavn – vi skal nemlig oprette dig manuelt, da I er en del af samarbejdsaftalen mellem Censea og Garant Udlejning. Herefter downloader du NetHire app’en og logger ind.

  Jeg vil gerne udleje mit udstyr/materiel
  Ønsker du at udleje dit udstyr gennem Garant Udlejning kræver det et møde, hvor vi først skal gennemgå dit udstyr eller materiel og derefter lave en samarbejdsaftale. Her skal du/I kontakte:

  Steffen Meyer
  24 61 03 97
  Meyer@garant.dk

  Vi har vores eget værksted
  Har du behov for at få efterset eller repareret noget af dit eget grej, så har vi vores eget certificerede værksted. Vi håndterer stort set alle fabrikanter og modeller og vores dygtige mekanikere kan hjælpe dig med:

  • Reparation af værktøj og specielværktøj
  • Certificerede årseftersyn af maskiner, lifte, trailere og flexmovers
  • Opmåling til brug af lifte på byggepladser

  Vores værksted er faktisk så fikse og ferme på hænderne, at vi netop har modtaget vores tredje elite-smiley i træk. Det betyder, at vores værksted nu har modtaget en guldhjelm af Teknologisk Institut, der foretager kontrolbesøg på landets certificerede værksteder.


  SÅDAN KOMMER DU I GANG MED VORES APP.

  SÅDAN AFLEVERER DU SELV VIA APP.

  SÅDAN BESTILLER DU EN AFHENTNING I APP’EN.