Skip to main content
GARANT UDLEJNING
MASKINER OG VÆRKTØJ TIL ALLE

FUGTMÅLER


Lej en fugtmåler, når du skal opspore fugt i byggematerialer
Til beskadigelsesfri opsporing af fugt i byggematerialer anbefaler vi at man lejer fugtmåle udstyr fra GANN (Hydrometer og hygrometer). Med GANN-måleudstyr arbejder man med en tendensvisning, som lokaliserer fugtfordeling i vægge, lofter og gulve, der ofte er fugtfølsomme materialer. En sådan fugtundersøgelse kan være med til at identificere kritiske fugtindhold og således forhindre store skader.

Lej en af vores GANN fugtmåler til væg, gulve og loft her.
Du kan også downloade vores app til Android eller iOS og leje alt i fugtmåleudstyr og maskiner.
Hvornår ved man at der skal bruges fugtmåler?

Med mindre du har haft en vandskade, er det ikke altid let at vide hvornår det kan være relevant med en fugtighedsmåler. Dog er der visse tydelige tegn, der er værd at holde øje med, hvis du har mistanke om høj fugtniveau i et rum:

  • Hvis lugten i rummet er dårlig i en længere periode.
  • Hvis tapet på væggene begynder at bule ud.
  • Hvis der kommer små sorte pletter på væggene.

Fugtmåler leje hos Garant udlejning

Hos Garant har du mulighed for at leje fugtmålere både til privat og industriel anvendelse. Der medfølger altid instruktioner, så måleren er nem at gå til.

Med fugtmålere fra GANN har du mulighed for at måle fugt i både beton og træ. Fugtmåleren kan blandt andet anvendes til:

  • At finde lækager.
  • Foreløbige målinger på maling.
  • Måling på gulvbelægning.
  • Vurdering af træbrændsler.

Hvad gør man når der er opsporet fugt?

Opsporer man fugt i undersøgelsen, kan man efterfølgende tage en af vores fugtfjernere i brug. Her har vi forskellige løsninger, der kan fjerne restfugt. Vi har blandt andet et udvalg af affugtere og varmekanoner, der er de mest almindelige løsninger.

Er der først begyndt at komme tegn på skimmelsvamp på væggene i form af pletter eller større plamager, anbefaler vi at du får installeret en affugter i rummet. Affugteren hjælper med at udtørre rummet, og kan medvirke til at det ikke spredes.

Læs mere om vores affugtere på siden her.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende leje af fugtmåler, eller andet af vores udstyr er du velkommen til at kontakte os på vores afdeling i Glostrup på tlf. 43 63 03 06 eller vores afdeling i Odense på tlf. 88 70 50 00.

  • Læs instruktion grundigt igennem for at sikre rigtig måling.

  • Der er endnu ikke nogen Quick Guide for dette produkt.