Skip to main content

Garant Udlejning A/S og WATTER ApS i nyt samarbejde

Garant Udlejning A/S og WATTER ApS har lanceret et nyt samarbejde med udlejning af armeringsklippe- og bukkemaskiner. Samarbejdet vil dække hele Danmark, hvor WATTER ApS stiller sine armeringsmaskiner til rådighed for Garant Udlejning A/S. Vi har derfor nu mulighed for at tilbyde udlejning af bukke- og klippemaskinerne af mærket ESARM.

ESARM 36 Bukkebordet er en pålidelig og alsidig bukkemaskine, som er designet til at klare de mest krævende bukkeopgaver i byggebranchen. Denne bukkemaskine er en af de mest populære modeller på markedet og er ideel til både store og små projekter.

Du kan bukke armeringsjern og fladstål i dobbelt lag op til 36 mm diameter takket være den kraftige elektriske motor, og processen styres af et mekanisk og elektrisk automatiseringssystem, som gør det nemt at betjene maskinen. Du kan vælge den ønskede vinkel på omskifteren og styre bukkeprocessen med en fodpedal, så du har fuld kontrol over processen.

Modellen kan håndtere en brudstyrke på 45 kg/mm for en diameter på 26 mm. (2 stk. 16 mm.), 65 kg/mm2 for en diameter på 20 mm. (2 stk. 14 mm.) og 85 kg/mm2 for en diameter på 18 mm. (2 stk. 12 mm.).