Skip to main content

Garant Udlejning i Odense lukker

TAK FOR DENNE GANG – GARANT UDLEJNING I ODENSE LUKKER OG SLUKKER

Det er med stor beklagelse, at vi hermed må annoncere, at vores afdeling i Odense nu er lukket og havde sidste dag i går 30. november 2022. Siden 2010 har vores afdeling i Odense fået opbygget en masse faste stamkunder og relationer og det er bestemt ikke med vores gode vilje, at vi nu må dreje nøglen om i Odense.

– Der er desværre ingen vej uden om. Vi har prøvet at skrue på alle mulige knapper, men det står lysende klart, at vores forretning i Odense ganske enkelt ikke er rentabel, og derfor ser vi ingen anden udvej end nedlukke vores aktiviteter i Odense. Vi holder selvfølgelig stadig åben i vores hovedkontor i Glostrup og vil fremadrettet fokusere på hovedstadsområdet, hvor vores ambition om at være en af de foretrukne udlejningspartnere stadig er intakt, lyder det fra adm. direktør i Garant Udlejning Johnny Noisen.

Vi har i forbindelse med nedlukningen af butikken i Odense allieret os med vores samarbejdspartnere i Brdr. Dahl i Odense der ligger på den anden side af gaden. Her kan eksisterende kunder, som stadig har vores materiel og værktøj på lejemål, returnere udlejningsprodukter eller indgå nye lejemål.

Vi kan også stadig servicere kunder på Fyn fra dag til dag idet vi kan levere med fragtmand fra Glostrup. Fang os gerne på 43 63 03 06