Slide background

Garant udlejning

Maskiner og værktøj til alle

Kloak TV2018-09-19T06:58:13+00:00

Kloak TV

Lej et kloak TV hos Garant Udlejning og få styr på hvad der sker nede i din kloak
Har du problemer med kloakken? Så er det en god ide at få undersøgt den for rotter, tæringer, indgroede rødder og andet, der kan skabe forstoppelse i afløbet. Med et kloak TV har du mulighed, for at få et helt præcist billede af, hvad der sker nede i kloakken.

De færreste mennesker skænker deres kloak mange tanker, og får den først undersøgt, når problemet er blevet rigtig slemt. Der er dog andre tidspunkter, hvor det kan være relevant med en TV-inspektion af kloakken. Det kan eksempelvis være:

  • hvis der skal bruges billeddokumentation af kloakken til forsikringssager.
  • ved en ejendomshandel, for at tjekke kloakkens tilstand.
  • ved om- eller tilbygninger, så man ikke kolliderer med kloaksystemet.

Professionelt kloakudstyr til TV-inspektion

Hos Garant Udlejning har du mulighed for at leje alt udstyr til TV-inspektion af kloakker. Vi udlejer både kloak TV, kloak renser, rørål mm. til håndværkere, entreprenører og private.

Vores kloak TV findes i flere forskellige udgaver, som kan være relevant alt efter hvor stort et kloaksystem der skal undersøges.

Med vores kloak TV compact, får du et lille, smart kamera med farveskærm, som er nemt at gå til.

Er der tale om et større kloaksystem, kan vores kloak TV + Rørål selv-nivellerende 61m. være et godt bud.

Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere, som altid står klar med den nødvendige rådgivning.
Det helt rigtige udstyr til et stoppet afløb

Er dit afløb tilstoppet, så har vi den helt rigtige løsning til dig. Hos Garant Udlejning tilbyder vi leje af kloakrensemaskiner til afløbet, som er yderst slidstærke og brugervenlige. De er perfekte til rens afløb ved både håndvaske, bad, brusebade og afledningsrør.

Prøv blandt andet vores K-45, som er perfekt til rensning af mindre afløb.

Vi står klar med akut rådgivning

Har du spørgsmål vedrørende leje af kloak TV eller brug for akut hjælp, så er du velkommen til at kontakte vores vagttelefon på tlf. 43 63 03 06. Her har du mulighed for at komme i kontakt med os døgnet rundt.

Besøg også vores YouTube-kanal, hvor du har mulighed for at finde instruktionsvideoer af vores maskiner.