Skip to main content
GARANT UDLEJNING
MASKINER OG VÆRKTØJ TIL ALLE

MÅLEINSTRUMENTER


Bredt udvalg af måleinstrumenter af høj kvalitet

Garant Udlejning tilbyder flere forskellige typer måleinstrumenter. Mangler du eksempelvis en fugtmåler eller nivelleringsudstyr? Eller skal det være et specifikt Fluke måleinstrument? Så tjek vores webshop, hvor du sikkert kan finde det, som du skal bruge.

Se vores store udvalg af måleinstrumenter.

Hvis du ikke finder, hvad du skal bruge – så skaffer vi det! Vi har omkring 550 underleverandører og ca. 80 udlejningssatellitter i Danmark, så du kan trygt stole på, at vi til hver en tid kan skaffe netop det produkt, som du mangler. Alle vores produkter er DRA-certificerede, så du kan være sikker på, at dit lejede produkt er det bedste med henblik på kvalitet, miljø og sikkerhed.

Du kan også læse mere om vores måleinstrumenter for at danne dig et overblik over, hvad du mangler. Det kan du gøre her.

Hurtig levering af lige hvad du mangler

Hos Garant Udlejning har vi dag-til-dag-levering, hvis du bestiller dit produkt inden kl. 15. Så har du varen den efterfølgende hverdag inden kl. 10. Det er nyttigt, hvis du står i en akut situation og skal bruge et eller flere måleinstrumenter. Alt du skal gøre er, at gå ind og bestille dine varer i vores webshop eller i vores app, så leverer vi, uanset hvor i landet du bor. Tjek vores lejebetingelser.

Hvis vi ikke har lige præcis det instrument, som du skal bruge, bestiller vi det gerne hurtigt hjem, så du kan få det leveret snarest muligt.

Kontakt os gerne

Har du brug for hjælp til dit lejede måleinstrument? Når du lejer et produkt hos Garant Udlejning, kan du nemt og hurtigt få rådgivning til, hvordan måleinstrumentet fungerer. Vores vagttelefon gør, at du kan få fat i os 24 timer i døgnet og få hjælp til brug af produktet eller ved eventuelle opståede problemer. Det er vigtigt for os hos Garant Udlejning, at du er tilfreds – ikke kun med det lejede produkt, men også med vores service. Vi gør derfor vores bedste for at opnå netop det.

Du kan finde vores udlejningssteder og samarbejdspartnere her.

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du også velkommen til at kontakte os.

Kontakt Glostrup på telefon 43 63 03 06 eller via mail på garant@garant.dk

eller

kontakt Odense på telefon 88 70 50 00 eller via mail på odense@garant.dk.