Slide background

Garant udlejning

Maskiner og værktøj til alle

Maskinudlejning Fyn2018-09-19T06:58:16+00:00

MASKINUDLEJNING FYN

Maskinudlejning Fyn indenfor alle brancher

Du kommer ikke til at mangle udstyr, hvis du handler hos Garant Udlejning. Vi har maskiner til el & teknik, VVS & kloak, skadesanering & vedligehold, byggeri & anlæg samt belægning & park.

Besøg vores webshop og få et nemt overblik over udlejning af maskiner på Fyn, så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet.

Læs videre og få et hurtigt overblik over vores udvalg af værktøjsudlejning Odense. Du kan også klikke her og komme ind til vores produktvælger, hvor du kan få en mere detaljeret beskrivelse af vores produkter.

El & teknik

Vi har specialiseret os i materiel til el-installatører og teknikere og kan blandt andet tilbyde et stort udvalg af test- og måleudstyr som f.eks.:

Herudover kan du naturligvis også leje:

VVS & kloak

VVS og kloak-fagene er præget af et behov for specialiserede og omkostningstungt udstyr. Vi tilbyder et stort udvalg af materiel til:

I vores sortiment findes hertil:

Skadesanering & vedligehold

Materiel til skadesanering og vedligehold er et af vores nøgleområder. Det betyder blandt andet, at vi altid har mange affugtere på lager samt et stort udvalg af pumper og vandstøvsugere. Det betyder også, at vi er klar over, at du ikke kun har behov for materiel fra kl.6-16. Derfor har vi en døgnbemandet vagttelefon, så når skaden sker, kan du være sikker på at få det materiel, du har behov for.

Byggeri & anlæg

Byggeri- og anlægssektoren er alsidig og har derfor behov for et stort og blandet udvalg af materiel lige fra:

Belægning & park

Professionelt arbejde med belægning og park kræver et stort antal maskiner og værktøj. Vi kan tilbyde:

Maskinudlejning Odense – vi tilbyder den bedste kvalitet

Garant Udlejning er DRA-certificeret, og det betyder at vi opfylder alle kravene inden for kvalitet, miljø og sikkerhed, hvilket er din garanti for, at de produkter du lejer er af bedste kvalitet.

DRA-certificeringen er en kvalitets- og miljøcertificering skræddersyet til udlejningsvirksomheder. Certificeringen er bygget på ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 samt Liftkontrol- og Maskinkontrolordningerne.

Sådan kommer du i gang med maskinudlejning

Du kan leje maskiner og materiel direkte i vores Udlejnings webshop eller via vores app. Du kan også ringe til os på 8870 5000.

Du finder også vores maskinudlejning i vores egne butikker i hhv. Glostrup og Odense og hos vores samarbejdspartnere, der er specialister inden for deres fagområde.

Vi er til stede i over 80 byer landet over.