Skip to main content

Mobil alt-mulig-mand med praktisk håndelag

business
29. marts 2018

Garant Udlejnings mest mobile mand er som oftest på farten. Han er også den person, vores mange kunder først stifter fysisk bekendtskab med, når han kører sin iøjnefaldende kassevogn med Garants velkendte logo ind på afleveringsadresserne.

Navnet er Buller, og ifølge Buller selv, er det navn den eneste, han har lydt seneste mange år, og det er derfor også det navn, han umiddelbart vil reagere på, selv om han i officielle kanaler er registreret under navnet John.

Buller har i mange år drevet selvstændig vognmandsvirksomhed og haft et fast samarbejde med Garant Udlejning om transportopgaver. Det har til tider ført til alt for lange arbejdsdage, og derfor er Buller meget tilfreds med sin aftale med Garant Udlejnings direktør Johnny Noisen om at blive fast ansat som firmaets salgs- og servicechauffør.

Samtidig med at være chauffør på firmaets kassevogn er Buller fiks på fingrene og kan i mange tilfælde bistå kunderne, hvis der er vanskeligheder med at få det lejede værktøj eller materiel til at makke ret lige med det samme. Eller hvis noget lige trænger til en justering eller en kyndig hånd. Derfor er både kolleger og kunder hos Garant Udlejning glade for at have fået ”Buller ind som fast mand på holdet”.

– Fremover er det meningen, at jeg også skal ud og tale med potentielle nye kunder, som jeg kan støde på under mine besøg ude i markedet, forklarer Buller, der med sit medfødte praktiske håndelag også er i stand til at udføre forskellige serviceopgaver m.v. ude hos kunderne.

Ud over at være chauffør på Garant Udlejnings distributionsbil er Buller også udstyret med et praktisk håndelag og et åbent sind over for kundernes øvrige behov og ønsker, hvad angår lejeeffekterne.