netvaerkstester2018-09-19T06:58:07+00:00

NETVÆRKSTESTER

Lej en netværkstester til fejlfinding og test af netværksinstallationer 

Hos Garant Udlejning kan vi tilbyde flere forskellige typer netværkstestere, som gør det nemt for dig at identificere bl.a. netværksafbrydelser. Test din eller din kundes netværksinstallation med stor nøjagtighed med vores kvalitetstestere.

Er du datatekniker eller installatør har vi en fremragende netværkskabel tester fra Fluke til professionelt brug, som du kan se her.

Udover hurtig fejlfinding og test af kabel kan du med denne Fluke netværkstester måle kabellængder, fuld wiremap og tjekke for bl.a. kortslutninger og polaritetsfejl.

Har du brug for en ekstra omhyggelig testning af netværket, kan vi anbefale LanTek III-testeren, som giver dig yderst høj præcision og produktivitet, og som du kan se lige her. Denne LAN netværkstester kan reducere installations- og testtiden og derved reducere omkostninger i både fiber- og kobbermiljøer, og de nye Permanent Link-adaptere sikrer en bedre forbindelse.

Se alle vores netværkstestere.

Du kan også læse mere om vores store sortiment af testudstyr.

Er du i tvivl om, hvilken netværkstester du har behov for? Vi kan hjælpe dig

Garant Udlejning har over 20 års erfaring inden for materieludlejning og er klar til at hjælpe dig med at finde det rette produkt. Vi deler gerne vores brede viden inden for testning af netværkssystemer med dig.

Hvis du ønsker at vide mere om vores produkter, kan du ringe til os på telefon 43 63 03 06, hvis du bor på Sjælland, eller 88 70 50 00 hvis du bor på Fyn eller i Jylland.

Du kan også sende en mail til garant@garant.dk (København) eller odense@garant.dk (Fyn og Jylland), så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Stort sortiment og hurtig levering

Vores motto siger det hele: det vi ikke har – det skaffer vi. Vi har et bredt udvalg af netværkstestere, men har vi ikke lige præcis den vare, som du skal bruge, kan vi anskaffe det. Garant Udlejning samarbejder nemlig med ca. 550 underleverandører rundt omkring i Danmark, så du skal bare tage kontakt til os, så finder vi en løsning.

Du kan udleje vores værktøj og materiel i enten vores online shop, vores app eller vores butikker i Glostrup og Odense. Lejer du dit testudstyr inden kl. 15, får du det leveret den følgende hverdag inden kl. 10.

Bemærk at vi har en vagttelefon, du kan ringe til døgnet rundt, hvis uheldet skulle være ude. Støder du på problemer med dit udlejede materiel, så ring på telefon 43 63 03 06 og kom i kontakt med erfarent personale, som sikkert kan hjælpe dig.