Skip to main content

PRESSEMEDDELELSE: Garant Udlejning udvider sortimentet med italiensk sværvægter

Garant Udlejning har netop indgået et nyt samarbejde om to nye teleskoplæssere med S.D. Kjærsgaard, der er den danske importør af italienske Dieci som blandt andet producerer maskiner til entreprenør- og byggebranchen. Aftalen giver nu Garant Udlejning mulighed for at henvende sig til en helt ny kundegruppe, og derfor bliver aftalen kaldt for historisk af Regionschef i Garant Udlejning Michael Madsen.

Da de to Dieci Teleskoplæssere trillede ind hos Garant Udlejning i Fabriksparken i Glostrup var der tale om fabriksnye maskiner, hvor den dejlige og karakteristiske duft af helt ny maskine stadig fyldte kabinen. Alle ansatte stimlede hurtigt sammen for at se den nyankomne maskine, og Regionschef i Garant Udlejning Michael Madsen havde da også svært ved at skjule sin begejstring over det nye ”legetøj”, som nu er en del af sortimentet hos Garant Udlejning.

– Det er rigtig gode nyheder, at vi nu har lukket en aftale med S.D. Kjærgaard om to nye teleskoplæssere til vores sortiment. Den har været på vores ønskeliste længe, så det er fantastisk og nærmest historisk, at vi nu kan tilbyde vores kunder denne alsidige maskine. Og så er den jo bare rigtig lækker, fortæller Michael Madsen.

Et perfekt udstillingsvindue
Samarbejdet mellem S.D. Kjærgaard og Garant Udlejning har været undervejs et stykke tid, og Carsten Bondrop, Brand Manager i S.D. Kjærsgaard, deler også begejstringen omhandlende det nye samarbejde. Dieci Apollo 26.6 er nemlig én af branchens mest moderne og udstyrsrige maskiner som nu skal ud og arbejde for Garant Udlejnings kunder.

”DEN HAR VÆRET PÅ VORES ØNSKELISTE LÆNGE, SÅ DET ER FANTASTISK OG NÆRMEST HISTORISK, AT VI NU KAN TILBYDE VORES KUNDER DENNE ALSIDIGE MASKINE.”

REGIONSCHEF GARANT UDLEJNING MICHAEL MADSEN

– For os er det attraktivt at få maskiner solgt til udlejningsbranchen, da det er et godt vindue til at få vist og testet sit materiel. Hos S.D. Kjærsgaard er vi rigtige stolte over, at Garant Udlejning har valgt at tage 2 stk. Dieci Apollo 26.6 teleskoplæssere ind i udlejningsflåden. Der er tale om et par kompakte og stærke maskiner der er uundværlige på enhver byggeplads, forklarer Carsten Bondrop.

”FOR OS ER DET ATTRAKTIVT AT FÅ MASKINER SOLGT TIL UDLEJNINGSBRANCHEN, DA DET ER ET GODT VINDUE TIL AT FÅ VIST OG TESTET SIT MATERIEL.”

BRAND MANAGER S.D. KJÆRSGAARD CARSTEN BONDROP

Teleskoplæsseren fik ikke lov til at stå længe hos Garant Udlejning. Den blev lejet ud til en kunde få dage efter den ankom, og udfylder et hul i produktsortimentet, som nu er blevet lukket. Michael Madsen forventer derfor også, at Garant Udlejning i fremtiden nu kan henvende sig til lang række nye kunder.

– Vi træder lige et niveau højere op, hvad angår maskiner med tilføjelsen af teleskoplæsserne, og det betyder samtidig også, at vi nu kan være en interessant samarbejdspartner for større virksomheder og entreprenører. For Garant Udlejning er det endnu et led i den proces, hvor vi gerne vil kapre nye kunder og markedsandele, hvilket aftalen med S.D. Kjærsgaard understreger, forklarer Michael Madsen.

Aftalen mellem S.D. Kjærsgaard og Garant Udlejning er den første mellem de to virksomheder, men det er ikke udelukket, at samarbejdet kan udvides yderligere. Carsten Bondrop har nemlig allerede gjort sig tanker om hvilken maskine, der kunne blive næste skud på udlejningsrampen.

– Hos S.D. Kjærsgaard håber vi da på, at vi kan udvide maskinparken hos Garant Udlejning på sigt. Det stærke produktprogram fra vores Italiensk leverandør Dieci giver os mange muligheder for dette. Dieci Icarus 40.17-GD med mandskabskurv kunne meget vel blive den næste i rækken, lyder det afslutningsvis.

Kontakt:
Michael Madsen, Regionschef Garant Udlejning
Tlf.: 30 85 82 11
Mail: michael@garant.dk

Carsten Bondrop, Brand Manager S.D. Kjærsgaard
Tlf.: 24 86 76 24
Mail: cbo@sdk.dk