Skip to main content
GARANT UDLEJNING
MASKINER OG VÆRKTØJ TIL ALLE

SKADESANERING & VEDLIGEHOLD


MATERIEL TIL SKADESANERING, RENGØRING, VEDLIGEHOLD MV.

Materiel til skadesanering og vedligehold er et af vores nøgleområder.

Det betyder blandt andet, at vi altid har mange affugtere på lager samt et stort udvalg af pumper og vandstøvsugere.

Det betyder også, at vi er klar over, at du ikke kun har behov for materiel fra kl. 6-16. Derfor har vi en døgnbemandet vagttelefon.

Så når skaden sker, kan du være sikker på at få det materiel, du har behov for.

UDVALGTE PRODUKTER

 • VÅDSTØVSUGER NILFISK ATTIX 761-21 XC

  ATTIX 7 er designet med en 70-liters beholder, som giver dig mulighed for at arbejde i meget lang tid uden at tømme beholderen. Når det bliver nødvendigt at tømme den aftagelige beholder, gør den tipbare funktion arbejdet yderst bekvemt og tidsbesparende. ATTIX 7 er et perfekt match til de krævende opgaver, og er perfekt til brugere, der har brug for en højeffektiv støvsuger med stor kapacitet. Denne model har en høj sugeeffekt med et lavt støjniveau.

 • Sorptionsaffugter med pumpe

  Affugteren er en sorptionsaffugter med luftkølet kondensator og pumpe, der er beregnet til at affugte luft indenfor et stort temperaturinterval (0 til +30°C). Vandet ledes bort via indbygget pumpe og vandslange. Afløbslangen føres til en vask, afløb, toilet eller spand. Maksimal længde på slangen er 5 meter (medfølger). Den indbyggede pumpe tømmer automatisk affugteren under drift

 • Affugter inkl. pumpe og varme

  Let, mobil affugter med god vægtfordeling. Med pumpe og slange til selvtømning max. 5 meter højde, og indbygget varme via afbryder som sidder bag ved spanden. Opbygget i varmegalvaniseret pulverlakeret pladejernskabinet. Forberedt for montage af to Ø100 mm. fleksible slanger (max. længde 5 meter – tilbehør) og Ø250 mm. Hjulsikret og nem transport op ad trapper.

 • Dykpumpe 2”, Tsurumi HS2.4S

  Stærk 230 V entreprenørpumpe med pumpehus i speciallegeret støbejern. Pumpen er særdeles velegnet til pumpning af væske med sten og sand. Bundsi med 10 mm. huller. Pumpen leveres, hvor alle tætninger sidder indvendig samt med olieløfter. Det betyder, at pumpen tåler at køre tør for vand igen og igen. Når pumpen bliver for varm, slår den automatisk fra på termosikring. Solid dykpumpe med 6 meter kabel. Max løftehøjde 12 meter.

 • Dykpumpe 2” PR 370W

  Professionel fladsuger der klarer op til 240 liter/min. Løftehøjde 10 meter. Perfekt til brug på alle glatte overflader, så som kældre, garager, fundamenter, flade tage, osv. Suger helt ned til en vandstand på 2 mm. Gummibelagt bundplade. 230 V.

 • Dykpumpe 3” BIBO Aluminium

  400 V. Drænepumpe til store konstruktioner og miner.

  besøg vores onlineshop