Skip to main content

Skal du nogle gange presse rør til gas?

business
8. oktober 2021

Fittingsfabrikanterne til Gas og Sprinkler fittings anviser ofte, at disse skal presses med 45 kN. Hvilket betyder, at du skal bruge noget specielt grej, i forhold til almindeligt presudstyr. Novopress ECO 301 kan opfylde disse krav, og Garant Udlejning A/S har nu presringe (eller slynger) i diameteren Ø 35/42/54/76,1/88,9 og 108 mm til udlejning. Disse presringe/slynger har vi mulighed for at sende til dig, med dag til dag levering, uanset hvor i landet du befinder dig.

HVORFOR TAGE CHANCEN VED IKKE AT BRUGE DET UDSTYR DER FORESKRIVES AF FABRIKANTEN?

Der kommer flere og flere krav til installationer, specifikt ved ny-byg. Mange steder kræves det, at du kan dokumenterer at du har presset med den adviserede maskine, men også at maskinen er kalibreret og serviceret efter de rette anvisning – dvs. har et gyldigt certifikat.

Vi udlejer kun presringe, som sørger for en optimal O-ringsplacering og maximal kraftfordeling i presset. Hvert pres bliver drevet og overvåget af en microprocessor, som sikre en konstant kraft og dermed et optimalt pres. ECO 301 er certificeret efter TUEV acc. to DIN EN ISO 9001: 2000

Ved at leje dit udstyr, sikre du, at du altid har det rette udstyr og at det altid lever op til de gældende krav og specifikationer på markedet. Hos os kan du leje det fra dag til dag, og vi leverer det ud via Post Danmark til alle godkendte postadresser i DK, med leveringen inden kl 10.00. Du skal blot levere det tilbage på et Post Danmark indleveringssted, når du er færdig med at bruge det.