Skip to main content

Spar penge ved den rigtige varmeløsning

business
8. oktober 2021

Midlertidig opvarmning kræves i selve byggefasen til bygningsudtørring og komfortvarme til bygningshåndværkere. I eksisterende byggeri opstår behovet for midlertidig varme oftest i forbindelse med nedbrud eller renoveringsopgaver.

Garant Udlejning tilbyder varmeudstyr fra små enheder og til helt store varmekanoner med et fuldt varmesystem, hvor hver varmekanon kan opvarme et lokale på op til 6.500 m3 med fordelingsrør rundt i bygningen. Der er dog stort set ingen grænser for lokales størrelse og udformning, da varmesystemerne kan sammenkobles.

BESTIL BEREGNING

Ofte bliver varmeløsningen på byggepladsen betragtet som et biprodukt, og ofte er der ingen der tager ansvar for, hvad den samlede udgift for opvarmningen løber op i. Alt efter byggeriets omfang kan opvarmningen dog være en væsentlig omkostning, hvor man som entreprenør har mulighed for at spare bygherre for mange penge ved at tilbyde den rigtige løsning.

Vi har erfaring med beregning af varmeopgaver, hvor vi laver løsninger, der hele tiden ændres i forbindelse med byggeriets udvikling, så opvarmningsløsningen bliver koblet til fx fjernvarme så hurtigt som muligt for at optimere varmeudgiften på byggepladsen.

Garant Udlejning tager gerne opgaven med at beregne og finde den rigtige løsning om det er varme, ventilation eller affugtning, så entreprenøren uden meget ekstra arbejde kan tilbyde bygherre den mest økonomiske løsning.

Kontakt os for en uforpligtende snak om bygningsudtørring, byggepladsopvarmning, affugtning eller andre opgaver på byggepladsen.