Skip to main content

Undgå tunge løft

business
8. oktober 2021

Bruger du materialehejs i din hverdag ? Hvis ikke, så kan disse med fordel bruges til alle typer af montagearbejde i højden. Materialehejsene er nemme at bruge, hurtige at stille op og kan komme igennem alle døråbninger samt ind i de fleste elevatorer.

De er på hjul, så de let kan transporteres derhen, hvor de skal benyttes. Løfteevne op til 450kg og løftehøjde op til 8m med fuld friløb på mast. Vi står klar ved telefonen med råd og vejledning så du får den rette hejs til din opgave.Brugen af materialehejs hvor man kan flytte byrden, såvel vandret som lodret, vil ofte resultere i en større effektivitet, samtidigt er man beskyttet mod belastende arbejdsstillinger, samt skæve og tunge løft. Et teknisk hjælpemiddel som giver ergonomiske rigtige løsninger, med en mere effektiv og bedre hverdag for dig.

Garant Udlejning A/S sender materialehejs. Det eneste du skal gøre er at planlægge dine arbejdsopgaver, et par dage i forvejen, og bestille den på i vores webshop, så står den ude på pladsen når du skal bruge den.