Skip to main content
GARANT UDLEJNING
MASKINER OG VÆRKTØJ TIL ALLE

VVS & KLOAK


MATERIEL TIL VVS, KLOAKARBEJDE & ANDEN RØRBEARBEJDNING

VVS og kloak-fagene er præget at et behov for specialiserede og omkostningstungt udstyr, der ofte med stor fordel kan lejes.

Vi tilbyder derfor et stort udvalg af materiel til kloakarbejde og rørbearbejdning.

Herunder har vi alt fra rendejernsbukkere, afkortere og afgratere over pressmaskiner, tænger og slynger og til svejsemaskiner.

udvalgte produkter

 • Gasfyr mobilt til gasflaske/naturgas

  Pure Heat er et mobilt gasfyr, som gør det nemt og fleksibelt at levere varme og varmt vand. Pure Heat kan både installeres indendørs og udendørs, hvilket gør dens funktionalitet stor. God løsning for: Festivaler, skadesteder, forsikringsselskaber, byggepladser, skurvogne, sportshaller, campingpladser samt udendørskøkkener. Vi har modeller til både naturgas og flaskegas.

 • Pexvogn til gulvvarmeslange

  Op til Ø20 mm.
  Rullelængde 480-1000 m.

  Husk også pexafvikler:
  Til udlægning af alle Uponor-pipes op til dimension 25 mm. Passer til alle ruller med 300 mm og 600 mm indvendig diameter.

 • Redningshejs + multigas detektor 

  Faldsikring med Wirespil og H-sele 25 m. Faldsikringen kan kun anvendes til brøndarbejde. OBS. Der er ikke et styr på dette spil, derfor skal manden der står over brønden holde øje med wire ikke køre skævt. Op- og nedfiringsfunktionen bør udelukkende benyttes til redningsformål, og må ikke anvendes til hejsning/sænkning af gods. NB! Hvis hejset bliver brugt til gods, vil plomberingen blive brudt, og skal derefter på værksted for kundens regning.

 • TRANSPOINTER HILTI PX10

  Enestående hældningsadapter viser indgangs- eller udgangspunkt for boring i enhver borevinkel. Måler vægtykkelsen automatisk – spar tid ved at springe styrehuller over. Positionspunkt kan overføres gennem gulve, lofter og vægge og muliggør udførelse af alt borearbejde hurtigt og effektivt. Den gør det muligt at bestemme borets indgangs- og udgangspunkt ved en given vinkel.

 • Presmaskine Ridgid RP 350-B

  RIDGID RP 350 har en børsteløs motor, der kan klare over 100.000 pressecyklusser og som ikke kræver regelmæssig vedligeholdelse. Få adgang til steder, der er svære at nå med 360° drejemulighed. Med den mest avancerede LED-grænseflade er RP 350 blevet opgraderet fra top til bund. Brug enten RP 350 med 18 V RIDGID li-ion-batterier, kablet strømadapter (5 m kabel) eller med 18 V Makita-batterier i LXT-serien.

 • Rørbukker Alu-pex/Stål

  Supernem bukning op til Ø 2”, 75 mm. Ideel til stålrør EN 10255 og til plastrør med metallisk indlæg til pressfitting-systemer. Kun én bukkeenhed til hele arbejdsområdet. Til klejnsmedearbejder inden for sanitær- og varmeteknik samt maskin- og anlægsbyggeri. Robust og kompakt med lukket vedligeholdelsesfrit hydrauliksystem. Til målnøjagtig bukning af rør op til 90° Stålrør EN 10255 (DIN 2440) Ø 3/8” – 2” Plastrør med metallisk indlæg Ø 32 – 75 mm.

  besøg vores onlineshop